GSMLoket

gsmloket
Een smartphone verkopen aan GSMLoket? Het Nederlandse bedrijf GSMLoket is een uitstekende keuze als je een smartphone in wilt leveren voor een vergoeding. Je kunt bij GSMLoket een smartphone verkopen, maar ook voor een tablet kun je er geld krijgen. De inkoper koopt niet alleen producten in van consumenten, maar werkt het samen met diverse bedrijven om de afvalstromen van ongebruikte elektronica te verminderen.

Op deze manier wordt niet alleen de hoeveelheid ongebruikte elektronica minder, maar hoeven er ook minder producten opnieuw gemaakt te worden. Vanzelfsprekend heeft dit een positief effect op het milieu. Heb je nog een oud toestel thuis liggen die je niet gebruikt? Verkoop het aan GSMLoket zodat het een tweede leven krijgt.

Over Gsmloket

  • Opgericht in 2005
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Samenwerking met 20 goede doelen
  • Betaling binnen 2 werkdagen na verwerking
  • Terugkoop garantie
  • Gratis versturen

Hoe het werkt

Een smartphone verkopen aan GSMLoket is eenvoudig en snel geregeld. In feite loop je een klein aantal stappen door waarbij jij zelf bijzonder weinig hoef te doen. Dit zijn de stappen die je doorloopt bij de verkoop van een telefoon aan GSMLoket.

1. Smartphone zoeken

De eerste stap om je telefoon te verkopen aan GSMLoket is het vinden van je merk en model op de website. Je kunt zowel eerst op model als op merk zoeken, welke je kiest maakt niet. Je ziet vervolgens een lijst met telefoons die daarbij passen. Kies je smartphone uit en je komt terecht op de productpagina waar je de smartphone kunt beoordelen.

2. Smartphone beoordelen

Nadat je de smartphone hebt gevonden op de website van GSMLoket, vragen zij je om de technische en cosmetische staat te beoordelen. Werkt het opstarten voor 100%? Is de accu intact en laadt deze op? En zijn alle knoppen oké? Het zijn een aantal voorbeelden van vragen die GSMLoket stelt om de technische staat van het toestel te bepalen. Om de cosmetische staat te bepalen kun je aangeven of er sprake is van schade of dat het toestel in nieuwstaat is.

Als je alle vragen hebt beantwoord, zie je meteen welke waarde het toestel heeft bij GSMLoket. Dit is de prijs die GSMLoket wil betalen voor je telefoon. Bevalt de prijs? Dan kun je doorgaan met de volgende stap.

3. Gratis verzenden

Als een van de grote voordelen van verkopen aan GSMLoket is de verzending volledig gratis. Het enige dat je zelf moet regelen is een sterke verpakking om het in te verzenden. De verzending is bovendien verzekerd, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over eventuele schade tijdens de verzending. Verpak de smartphone samen met de opdrachtbevestiging in een stevige luchtkussenenvelop (verkrijgbaar bij postkantoor) of doos. De verzending is gratis via het antwoordnummer van GSMLoket.

4. Productcontrole door GSMLoket

Wanneer de telefoon bij GSMLoket is aangekomen, wordt de smartphone grondig gecheckt door de medewerkers. Ze controleren of er sprake is van schade, welke schade dit precies is en of het toestel goed functioneert. Dit vergelijken zij met de technische en cosmetische staat die je hebt ingevuld tijdens het verkopen.

5. Geld ontvangen

Als de controle van je smartphone vlekkeloos is verlopen, wordt het afgesproken bedrag binnen 24 uur overgemaakt naar je bankrekening. In de meeste gevallen is het dezelfde dag of de dag erna op je rekening bijgeschreven.