reBuy

rebuy
Een smartphone verkopen aan reBuy? Geen verkeerde keuze. ReBuy is één van de grootste inkopers van Europa met meer dan vijftien jaar ervaring in deze markt. Het bedrijf koopt niet alleen smartphones in, maar ook veel andere elektronische apparaten. Als je nog een tablet, smartwatch of console thuis hebt liggen waar je niets meer mee doet, dan kun je deze inleveren bij reBuy.

Dat is nog niet alles. ReBuy koopt ook koptelefoons, speakers, horloges en camera’s. ReBuy heeft een eigen logistiek centrum waar de ingezonden apparaten getest en gerepareerd worden. De producten die het inkoopbedrijf binnenkrijgt worden gerepareerd en vervolgens weer op de markt gebracht als refurbished toestel. Goed voor het milieu, goed voor reBuy, goed voor jou.

Bekijk de waarde bij reBuy


Over reBuy

  • Opgericht in 2005
  • Meer dan 500 werknemers
  • Meer dan 5 miljoen klanten
  • Meer dan 150 miljoen uitbetaald
  • Meer dan 100.000 producten per dag
  • Meer dan 2,5 miljoen producten op voorraad
  • Gratis versturen

Hoe het werkt

Je smartphone aan reBuy verkopen is een eenvoudig en veilig proces. Het is overigens volledig vrijblijvend om een prijsvoorstel te ontvangen. Of je het toestel wel of niet verkoopt aan reBuy is volledig aan jou.

1. Smartphone zoeken

De eerste stap is het opzoeken van je smartphone bij reBuy. Op de website kun je je laten begeleiden door eerst op de productcategorie te tikken en vervolgens op het merk van je telefoon en het model. Mocht je dat te veel werk vinden, dan kun je ook meteen het merk en model in de zoekbalk intikken of zoeken op EAN-nummer.

2. Smartphone beoordelen

Als je je telefoon hebt gevonden op de website van reBuy, mag je zelf de smartphone beoordelen. Het gaat dan met name over de staat van de behuizing en het display, maar ook of de telefoon naar behoren werkt. Zijn alle knoppen en aansluitingen intact? Functioneren de luidspreker, microfoon en display probleemloos? En is de vochtigheidsindicator niet verkleurd of verwijderd? Het zijn de vragen die je jezelf mag stellen als je je telefoon beoordeelt.

Na het beoordelen van je smartphone zie je meteen welke waarde reBuy de smartphone toekent. Het prijsvoorstel van reBuy is afhankelijk van wat je hebt ingevuld over de staat van de telefoon. Bevalt de prijs? Dan kun je doorgaan met de volgende stap.

3. Gratis verzenden

Het voordeel van verkopen aan reBuy is dat je de telefoon gratis naar hen kunt versturen. Zij betalen de verzendkosten voor het pakket waarin je de telefoon plaatst. De verzending is bovendien verzekerd, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken of het toestel heelhuids bij reBuy aankomt.

4. Productcontrole door reBuy

Zodra de smartphone is aangekomen bij reBuy wordt het gecontroleerd door de productexperts van het bedrijf. Zij controleren of alle functies werken, of er sprake is van schade en of dit alles overeenkomt met wat jij hebt aangegeven bij de beoordeling.

5. Geld ontvangen

Als de controle van je smartphone volledig is afgerond, ontvang je het bedrag zo snel mogelijk op je bankrekening. Je ontvangt het geld dus direct en niet pas nadat reBuy de telefoon heeft doorverkocht.

Bekijk de waarde bij reBuy