Verkoop Mijn Telefoon

verkoopmijntelefoon
Zit je eraan te denken om je smartphone te verkopen? Waarschijnlijk denk je het eerst aan een website als Marktplaats waar honderden potentiële kopers iedere dag de lijsten afstruinen. Maar hoogstwaarschijnlijk denk je dan ook meteen aan al die lastige gesprekken, moeizame onderhandelingen en mensen die niet komen opdagen. Juist omdat het verkopen van een telefoon aan iemand anders een moeilijke opgave kan zijn, hebben verschillende professionele inkopers er hun werk van gemaakt. Eén van die inkopers is een partij met de naam Verkoop Mijn Telefoon (VMT).

Verkoop Mijn Telefoon is de oplossing voor iedereen die meteen zijn telefoon wil verkopen voor een vast bedrag. Onderhandelingen over de prijs zijn niet nodig en je hoeft er niet eens een gesprek over te voeren. Je geeft aan welke telefoon je wilt verkopen, wat de specificaties zijn, de staat van het toestel en je ontvangt meteen een prijsvoorstel. Ga je akkoord? Dan hoef je de telefoon alleen nog maar gratis te versturen. Verkoop Mijn Telefoon regelt het verder en betaalt je binnen 24 uur na de controle uit.

Bekijk de waarde bij Verkoop Mijn Telefoon


Over Verkoop Mijn Telefoon

  • Opgericht in 2020
  • Onderdeel van telefoonreparateur
  • Gratis en verzekerde verzending
  • Binnen 24 uur uitbetaald
  • Eerlijke prijsbepalingen
  • Fysieke winkel
  • Gratis retour

Hoe het werkt

Je smartphone aanbieden voor verkoop aan Verkoop Mijn Telefoon is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Het bepalen van de prijs die je krijgt is vrijblijvend en je bent daarmee niet verplicht om een verkoop aan te gaan. Of je de smartphone wel of niet verkoopt aan Verkoop Mijn Telefoon is volledig aan jou.

1. Smartphone zoeken

De eerste stap om je telefoon te verkopen aan Verkoop Mijn Telefoon is het opzoeken van je smartphone. Op de website kun je je laten begeleiden door de VerkoopWizard of gewoon door je merk en model te selecteren. Welke route je ook kiest, je komt daarmee terecht op de productpagina waar je de telefoon kunt beoordelen.

2. Smartphone beoordelen

Als je je telefoon hebt gevonden op de website van Verkoop Mijn Telefoon, mag je zelf de conditie van het toestel beoordelen. Welke opslagcapaciteit heeft je telefoon en wat is de kleur? Aan de hand van een aantal vragen kan Verkoop Mijn Telefoon de huidige staat van de smartphone beoordelen om een passend prijsvoorstel te geven. Onderdeel van deze vragen zijn ook vragen over eventuele waterschade, ontbrekende onderdelen en gebruikerssporen. Aan de hand van de antwoorden die je geeft kan Verkoop Mijn Telefoon beter de waarde bepalen.

Na het doorlopen van de vragen en stappen die de staat van je telefoon bepalen, zie je direct welke prijs Verkoop Mijn Telefoon voor je telefoon wil geven. Dit is het bedrag dat je ontvangt voor je telefoon als je het toestel aan Verkoop Mijn Telefoon verkoopt. Bevalt het prijsvoorstel? Dan kun je doorgaan met de verzending.

3. Gratis verzenden

Het voordeel van verkopen aan Verkoop Mijn Telefoon is dat je de smartphone zonder kosten kunt versturen. De verzending is zowel verzekerd als gratis. Je hoeft alleen zelf de smartphone in te pakken – doe dat wel in een stevige doos – en vervolgens af te wachten tot het is aangekomen bij Verkoop Mijn Telefoon.

4. Productcontrole door Verkoop Mijn Telefoon

Zodra de smartphone is aangekomen bij Verkoop Mijn Telefoon wordt de telefoon volledig geïnspecteerd door de experts. De medewerkers van Verkoop Mijn Telefoon zijn getraind in het repareren van telefoon en hebben een stappenplan om de telefoons te controleren op werking en staat. Zo controleren ze of de telefoon overkomt met wat je hebt aangegeven tijdens het verkoopproces op de website.

5. Geld ontvangen

Als de controle van je smartphone is geslaagd, krijg je het bedrag binnen 24 uur op je bankrekening gestort. Zo makkelijk is het verkopen aan Verkoop Mijn Telefoon. Je ontvangt het geld dus meteen en niet nadat Verkoop Mijn Telefoon de telefoon heeft doorverkocht.

Bekijk de waarde bij Verkoop Mijn Telefoon