Kapotte telefoon inleveren: hoe je defecte toestel geld op kan leveren

Kapotte telefoon inleveren: hoe je defecte toestel geld op kan leveren

  • 25 jan 0

Heb je een kapotte telefoon waar je vanaf wilt? Het is niet eenvoudig om een telefoon die niet meer werkt te verkopen aan een andere persoon. Wat moet deze er immers mee als het toestel niet meer werkt? Op een tweedehands website is de defecte telefoon dan ook niet gewild. Terwijl je veel tijd besteed aan het maken van foto’s, het inrichten van de advertentie en het bepalen van de prijs mag je van geluk spreken als je een reactie of een bod krijgt. Mobiele telefoons die defect zijn worden slecht verkocht op dit soorten websites. Inruilen bij de provider is vaak ook niet mogelijk. Wat je er dan wel mee kunt doen? Verkopen aan een inkoper van telefoons.

De inkoper

Een mobiel die niet meer werkt of schade heeft kan zonder problemen bij een inkoper ingeleverd worden. Via onze website kun je de betrouwbare inkopers vinden die mobiele telefoons inkopen van consumenten en bedrijven. De inkopers geven de toestellen vervolgens een nieuw leven, eventueel na reparatie in het geval van schade. Op de website van de inkoper is direct de prijs te zien die het bedrijf voor je kapotte mobiel wil betalen. Let op dat de vergoeding per inkoper verschilt. Het vergelijken van de prijzen is noodzaak als je het meest voor je kapotte toestel wilt krijgen. Op de homepage van deze website worden de inkopers vermeld.

Eerst repareren of niet?

Een mobiele telefoon die kapot is levert minder geld op dan een telefoon zonder schade. Dit ligt voor de hand maar het komt doordat een defecte telefoon eerst gerepareerd dient te worden voor het weer verkocht kan worden. De inkopers bieden hierdoor een vergoeding voor de telefoon waarin de kosten van reparatie verwerkt zitten. Als het mogelijk is om de telefoon te repareren voor een lage prijs dan kan het voordelig zijn om dit eerst te doen. Het verschil tussen een schadevrij toestel en hetzelfde toestel met schade is eenvoudig te bekijken op de website. Als het toestel meer oplevert als de schade eerste gerepareerd wordt dan kan het lonen om dit zelf te laten doen.


Leave A Comment